Mona Lisa titka

FIGYELEM! Átalakítás és téli szünet miatt tavaszig záva az alap Mona Lisa titka játékunk. :( Aggodalomra semmi ok, a többi pályánk, köztük a Mona Lisa titka - A bűntény pálya nyitva van, arra is nyugdtan foglalhattok időpontot.

Egy meg nem nevezett titkos társaság merényletet tervez a város ellen, egy hatalmas erejű tömegpusztító bombát helyeztek el a belváros egyik épületének a pincéjében. Ahhoz, hogy megmentsétek a várost és annak lakosait először megtalálnotok, majd hatástalanítanotok kell a bombát, minderre nem több, mint 90 perc áll a rendelkezésetekre.

A belvárost átkutatva, tereket, szobrokat vizsgálva, szimbólumokat, kódokat keresve, pontról-pontra haladva egyre közelebb juthattok a bomba rejtekhelyére. A megtalálásában segítségetekre lesz egy kutató professzor naplója is, ami a számtalan téves információ mellett a bomba valódi tartózkodási helyét is leírja. Minden apró részletre jól figyeljetek, mert egy rossz döntés és máris tévúton vagytok, amivel a város és a Ti sorsotok is végérvényesen megpecsételődik. Utatok során nem csak a bombát, hanem a professzor irodáját is meg kell találnotok, ahol további fontos információkra derül fény.

Tétovázni nincs idő, csak 90 percetek van!

Mentsétek meg a várost!

Gyakori kérdések a pályáról

Végig kint kell lenni a szabadban?

Nem! Nagyságrendileg a 90 perc felét töltitek kint, a többit kellemes meleg pincékben.

Honnan indul a játék?

A Kossuth utca 9 szám alatti ElmeHázából indul.

Hányan érdemes játszani?

A játék jellegéből adódóan ajánlatos minimum 4 fővel játszani, de a legizgalmasabb, ha 6-an vagytok.

 

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
10 éves kortól
90 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 9