Mona Lisa titka

A többi pályánkkal ellentétben itt nem egy pincerendszer mélyéről kell kijutni. A belvárost átkutatva, tereket, szobrokat vizsgálva, szimbólumokat keresve kell rájönni a rejtélyre és megtalálni a tömegpusztító bombát.

Október 31-ig FÉLÁRON játszhatsz a Mona Lisa titka pályán. Hogy miért? November 1-től téli szünetre küldjük a pályát. Azt, hogy újra nyitjuk e, azt még nem tudjuk, de ami biztos, hogy tavaszig zárva lesz. Talán ez az utolsó lehetőséged, használd ki most, játssz féláron!

Egy meg nem nevezett titkos társaság merényletet tervez a város ellen, egy hatalmas erejű tömegpusztító bombát helyeztek el a belváros egyik épületének a pincéjében. Ahhoz, hogy megmentsétek a várost és annak lakosait először megtalálnotok, majd hatástalanítanotok kell a bombát, minderre nem több, mint 90 perc áll a rendelkezésetekre.

A belvárost átkutatva, tereket, szobrokat vizsgálva, szimbólumokat, kódokat keresve, pontról-pontra haladva egyre közelebb juthattok a bomba rejtekhelyére. A megtalálásában segítségetekre lesz egy kutató professzor naplója is, ami a számtalan téves információ mellett a bomba valódi tartózkodási helyét is leírja. Minden apró részletre jól figyeljetek, mert egy rossz döntés és máris tévúton vagytok, amivel a város és a Ti sorsotok is végérvényesen megpecsételődik. Utatok során nem csak a bombát, hanem a professzor irodáját is meg kell találnotok, ahol további fontos információkra derül fény.

Tétovázni nincs idő, csak 90 percetek van!

Mentsétek meg a várost!


Gyakori kérdések a pályáról

Végig kint kell lenni a szabadban?

Nem! Nagyságrendileg a 90 perc felét töltitek kint, a többit kellemes meleg pincékben.

Mi a közös a Mona Lisa titka és A bűntény játékban?

Van egy közös helyszín mind a két játékban, de ne aggódj a feladatok teljesen mások.

Mi van akkor, ha már voltam A bűntény játékon?

Semmi gond! Igaz, hogy van egy közös helyszín, de teljesen más feladatok és plusz titkos helyiségek várnak. Szóval, nyugodtan jöhetsz a csapatoddal, nem fogtok csalódni!


Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
10 éves kortól
90 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 9