A labor

Egy titkos terv részeként egy őrült tudós labomratóriumában ébredtek, a cél, hogy megszerezzétek és hatástalanítsátok a várost fenyegető tömegpusztító vegyifegyvert.

Elképzeltétek már valaha, hogy egy börtön sötét, nyirkos cellájában ébredtek? És mindezt egy tudatos terv részeként? A játék célja, hogy az őröket kijátszva és számos feladványt megoldva az őrült tudós laboratóriumából megszerezzétek a titkos vegyi fegyvert. Találjátok meg a komponenseket! Lopjátok el a képletet, és mentsétek a bőrötöket, a nyomás hatalmas, az idő szorít.

Nem több, mint 60 perc áll a rendelkezésetekre, mielőtt a likvidált őrség magához tér, és a küldetésetek kudarcot vall. A kijutáshoz elengedhetetlen, hogy mindent alaposan átvizsgáljatok, ugyanis a helyiségek minden sarka, minden tárgya egy-egy újabb rejtvény.

Minden rajtatok múlik!

Ha egy újabb izgalmas és szórakoztató kikapcsolódásra vágysz, jó helyen jársz! Az ElmeHáza legújabb szabadulós játéka, mely egy autentikus hangulatú környezetben várja, hogy próbára tegyétek magatokat, logikátokat és kreativitásotokat.


Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 5