Pályát foglalni online kell, itt az oldalon. Kivéve, ha MA jönnétek, ebben az esetben hívj 8 és 18 között: 30 423 0862 (hétfőn zárva)

A múmia átka

A jóslat szerint, a véres kezű hadvezér, Amonthep, 4000 év elteltével visszatér és leigázza a világot... Rajtatok a sor, hogy megakadályozzátok. 

A pálya stílusa

Tiszta Indiana Jones... a legtöbb játékosunk ezt mondja. Ami lehet igazi is, ez az ország egyik legszebb pályája. Élethű földalatti piramis hangulat, vésett hieroglifákkal, szobrokkal, gyönyörű falfestésekkel és magával Amonthep-el, a szarkofákba zárt elátkozott múmiával. Ha csak 60 percre is, de végre te is belekóstolhatsz a több ezer éves egyiptomi uralkodók földöntúli, misztikus világába. Kalandos lesz.

A történet

Egyiptom uralkodója, Amonthep a véres kezű hadvezér hódításai messzi földön ismertek voltak. Csillapíthatatlan hatalomvágyának nem volt elég a környező területek leigázása, a világot akarta uralni, ezért  a sötétség erői felé fordult.

Főpapja segítségével megidézte Nhumakot, az alvilág démonját, akinek még a lelkét is képes volt eladni. A démontól egy arany koponyát kapott melyben az alvilág sötét erői összpontosultak. Amonthep minden tettétt, halál és pusztítás követte, serege halhatatlanná vált és könyörtelen mészárlást végzett a világban.

Főpapja, félve Amonthet erejétől elárulta a fáraót és az őröket kicselezve egy mágikus tőrrel meggyilkolta őt.  Amonthep lelke az alivlágba távozott, testét mumifikálták. A jóslat szerint 4000 év múlva visszatér és a világ vége kezdetét veszi...  

Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ne aggódj, neked is tetszeni fog

"A legszebb pálya, ahol eddig valaha jártam, a tőletek megszokott szuper feladványokkal! Nagyon élveztük a játékot, fantasztikus élmény volt!" Krisztina
"Nagyon szuper volt a játék!!! Izgalmas volt, és változatos! A játékvezető nagyon szimpatikus, jópofa, kedves és segítőkész volt. Biztosan ki fogunk még próbálni más pályakat is!" Nikoletta
"Néhány bonyolult feladaton keresztül vezetett minket a játék ami elképeztő és nagyon szép volt!" Bálint
"Mindenkinek nagyon tetszett a pálya! Tök jól ki volt találva az egész, izgalmas is volt szeretnénk még menni!" Flóra
"Nagyon nagy élmény volt. Színvonalas kivitelezès, extra rugalmas hozzáállás. Biztosan megyünk még!" Vera
Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Beltéri, több szobás pálya
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 5