Pályát foglalni online kell, itt az oldalon. Kivéve, ha MA jönnétek, ebben az esetben hívj 8 és 18 között: 30 423 0862 (hétfőn zárva)

Dobd fel a legény- vagy leánybúcsút egy igazán extrém programmal

Idén lesz a nagy nap, barátod, barátnőd, közeli hozzátartozód esküvője?
Lepjétek meg egy igazán különleges programmal

Jó helyen jársz, az ElmeHáza prémium szolgáltatásával megtaláltad azt, amit keresel. Élmény, jókedv, nevetés, garantált szórakozás, mindez 60 percben! Garantáljuk, hogy az esküvő mellett erről fogtok a legtöbbet beszélni.

Prémium szolgáltatásaink legény és/vagy lánybúcsúkra

Az ElmeHáza extra szolgáltatása, legény és/vagy lánybúcsúk komplett, személyre szabott megszervezése, lebonyolítása. Az alább felsorolt szolgáltatások közül választhatsz, vagy akár az egészet igénybe vehetitek.

 

Szolgáltatás Leírás Ár
Egyedi kérdések beépítése Személyre szabott, ünnepelthez szóló kérdések beépítése a játékba, ezek száma pályánként eltérő.
TIPP: Pl.: Az ünnepelt párjával kapcsolatos kérdések.
500 Ft/db
Egyedi videó üzenet bejátszása Max. 1 perces, egyedi, saját tartalmú, ünnepelthez szóló videó üzenet bejátszása a játék kezdetének az elején.
TIPP: A videót akár Ti is vagy az ünnepelt párja is készítheti, a tartalmát rátok bízzuk, de ne legyen hosszabb 1 percnéll. Max 1 db.
2.000 Ft
Közös szám, szöveges üzenetek bejátszása A játék ideje alatt folyamatos zenei aláfestés van. Lehetőség van az ünnepelt és párja közös számának, és/vagy egymáshoz intézett üzenetek bejátszására.
TIPP: Kizárólag hang formátum, és max. 5 perc/db. Tartalmát rátok bízzuk.

500 Ft/db
Az itt felsorolt szolgáltatások közül választhatsz, vagy akár az egészet igénybeveheted.

Melyik pályán vehetőek igénybe a legény és/vagy lánybúcsús szolgáltatások?

Bármelyik pályánkon megszervezzük.

Mekkora létszámmal lehet igénybevenni?

Legtöbb pályánkon az ajánlott max játékos létszám 6 fő, azonban az ilyen esetekben kivételt tudunk tenni, és többen is játszhattok, akár 8-10-en. Kisebb, max 4-5 fős csapatok esetén még az Illúzió és a Csernobil pályát is tudjuk ajánlani, ha többen lennétek, inkább másik pályát válasszatok. Nagyobb létszám esetén, tisztában kell lenni, hogy kényelmetlen lehet a játék, arról nem is beszélve, hogy elveszti a valódi lényegét. Mi nem ajánljuk, de ha mindenki így akarja, akkor megoldható.

Szeretnétek igénybe venni a szolgáltatásainkat?

Rendben! Minél előbb, de legkésőbb 1 héttel a búcsú előtt jelezzétek az igényt. A kérdések, üzenetek, videó, stb.. kitalálását, elkészítését rátok bízzuk. Annyi kérésünk van, hogy a játék előtt néhány nappal egy emailba összerakva mindent küldjetek el, hogy időben tudjunk készülni mi is.

Van még kérdés, szeretnéd megrendelni a szolgáltatást?

Küldj emailt és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot: info@elmehaza.hu