Pályát foglalni online kell, itt az oldalon. Kivéve, ha MA jönnétek, ebben az esetben hívj 8 és 18 között: 30 423 0862 (hétfőn zárva)

Csapatépítés

Kinevezés, előléptetés a cégen belül, vagy csak egyszerűen kedveskedni szeretne a kollégáinak? Ebben segít az ElmeHáza, a régió elsőszámú csapatépítő játéka!

Ajándékozza meg munkatársait egy nem mindennapi élménnyel! Vállaljuk kisebb, néhány fős vagy akár több száz fős cégek csapatépítő játékának lebonyolítását.

Rendíthetetlen csapatot építünk

Hazánk jelenlegi legkedveltebb csapatépítő szolgáltatása, az úgynevezett élő szabadulós játék. Az ElmeHáza lényege, hogy a 2-6 főből álló csapat tagjait bezárjuk egy logikai és ügyességi feladatokkal teli pincerendszerbe. Ahhoz, hogy a csapat kijusson, erős együttműködésre és közös gondolkodásra van szükség.  A feladatok időn belüli megoldásához a játékosok összedolgozása elengedhetetlen, így a maximum egy órás logikai játék alatt a munkatársak valódi csapattá kovácsolódnak.

A régió elsőszámú csapatépítő játékának sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy ezidáig több tucat cég, közel ezer alkalmazottja élhette át a valódi bezártságot ez ElmeHáza pályáin. Büszkén említjük, hogy kisebb, néhány fős cégek mellett nemzetközi óriásvállalatok, úgymint a Vodafone, T-Mobile, Telenor és a BOSCH is minket választott csapata, alkalmazottai összekovácsolása céljából. Garantáljuk, hogy Önök sem fognak csalódni! 

100 fős a kollektíva? Nem gond!

Az ElmeHáza pályáin egyszerre, egy időben összesen max. 32-36 fő tud játszani, így mindösszesen egy délelőtt akár 60-80 fő játéka is lebonyolítható.

Vezetőt keres a csapatában? Segítünk!

Lehetőség van arra, hogy a külső irányító helyiségből profi kamerarendszerünk segítségével figyelemmel kísérje a játékosokat. Tökéletes megoldás, ha előléptetést tervez a csapatán belül. Kintről szemlélheti a csapata együttműködését, a vezető személyek kibontakozását.

Olcsóbb, mint egy céges vacsora és az élmény is százszoros!

Az alábbi táblázat a főre lebontott csapatárakat ismerteti, nagyobb létszám esetén kedvezőbb!

2 fős csapat 4.500 Ft/fő
3 fős csapat 3.800 Ft/fő
4 fős csapat 3.200 Ft/fő
5 fős csapat 2.900 Ft/fő
6 - 15 fő között 2.800 Ft/fő
16 - 100 fő között 2.500 Ft/fő
100 fő felett 2.000 Ft/fő
Fizetni a játék alkalmával, a helyszínen kell készpénzben, vagy igény szerint banki utalással.
A feltüntett árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t! *FONTOS: az árak feltöltött, teljes csapat esetén érvényesek

 

Kérdése van? Segítünk!

Küldjön emailt és néhány órán belül válaszolunk: info@elmehaza.hu

Cégadatok

Leinformálható, számlaképes Kft. vagyunk.

NET INNOVATION Kft
3535 Miskolc Csendes utca 44
Adószám: 23999743-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-024492