Pályát foglalni online kell, itt az oldalon. Kivéve, ha MA jönnétek, ebben az esetben hívj 8 és 18 között: 30 423 0862 (hétfőn zárva)

Bomba

Mint a filmekben! Igazi bomba hatástalanítós adrenalin pálya, ahol nektek kell leállítani a 60 perc múlva működésbe lépő hatalmas bombát...

EZT OLVASD EL:

Ugyanaz a pálya, mint a S.W.A.T., minden ugyanaz, a feladatok, a játékmenet is, csak a neve új. Hogy miért változtattunk nevet? Sokatoknak ismeretlen volt az eddigi név, gondoltuk legyen inkább lényegre törő, így mostantól BOMBA. :-) Mivel valóban egy bomba a főszereplő, amit nektek kell leállítani.

A pálya stílusa

Izgalmas akció pálya családoknak, barátoknak. A helyszín, a keresett bérgyilkos titkos rejtekhelye, ami egy igazi bűnözői bunker. Fegyverekkel, lopott pénzzel, hamis iratokkal és feltűzdelt célpontokkal teli szoba.

A főszereplő, a hatalmas bomba, amit nektek kell leállítani, de vajon melyik kábelt kell elvágni...? A hangulatos megvilágítás, az adrenalin növelő aláfestő zene csak fokozza az élményt. Nagyon jó lesz, gyere! :-)

A történet

Most ti vagytok a nyomozók! Feladatotok, a helyszín felderítése, a keresett bérgyilkos beazonosítása, a bomba hatástalanítása. De vigyázzatok, a bomba leállításához, a tíz darab működtető vezetékből csak kilencet kell elvágni, ha a rosszat vágjátok, nektek végetek. Jól gondoljátok meg.

Sok sikert, 60 percetek van!

Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-4 játékos részére
Beltéri, egy szobás pálya
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 5