Pályát foglalni online kell, itt az oldalon. Kivéve, ha MA jönnétek, ebben az esetben hívj 8 és 18 között: 30 423 0862 (hétfőn zárva)

S.W.A.T. - A küldetés

Hollywoodi akció Miskolcon! Izgalmas feladatokkal teli, valódi bűnözői bunker, és magával a 60 perc múlva robbanó hatalmas bombával, amit nektek kell hatástalanítani

A pálya stílusa

Mint a filmekben! Ha szereted az akciót ez a pálya tetszeni fog. Élethű filmes díszlet, fegyverekkel, monitorokkal, feltűzdelt célpontokkal teli szoba, tele számtalan titokkal. És a főszereplő, a gyilkos pokolgép, amit nektek kell leállítani, de vajon melyik kábelt kell elvágni...? A hangulatos megvilágítás, az adrenalin növelő aláfestő zene csak fokozza az élményt. Nagyon jó lesz, gyere! :-)

A történet

Besúgói információk alapján a titeket megelőző felderítő egység rajtaütött a körözött bérgyilkoson, de annak csak a segédjét találták a helyszínen. Jelenleg kihallgatáson van, azonban ő semmit nem mond. Úgy tudjuk, a körözött személy gyanút fogott és a reggeli órákban elmenekült. Azért hozta működésbe a bombát, hogy eltüntesse a nyomokat.

Feladatotok, a helyszín felderítése, a körözött személy beazonosítása, a bomba hatástalanítása. De vigyázzatok, a leállításhoz, a tíz darab működtető vezetékből kilencet kell elvágni, ha a rossz kábelt vágjátok, nektek végetek. Jól gondoljátok meg.

Sok sikert, 60 percetek van!

Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-4 játékos részére
Beltéri, egy szobás pálya
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 5