Pályát foglalni online kell, itt az oldalon. Kivéve, ha MA jönnétek, ebben az esetben hívj 8 és 18 között: 30 423 0862 (hétfőn zárva)

UFO - Az invázió

60 percetek van a teljes átalakulásig, ez idő alatt kell megszereznetek az ellenszert...

EZT JÓ HA TUDOD: A nemrégiben bezárt Vírus pálya felturbózott változata. A díszlet nagyon hasonló, a feladatok, a téma és a játékmenet viszont teljesen új. Ne aggódj, ez is tetszeni fog :-)

A pálya stílusa

Egy pálya, ahol lebilincselve, börtönbe zárva kezditek a játékot. Valódi börtön majd egy menő laboratórium, tele mindenféle eszement ketyerével, villogó gombokkal, kapcsolókkal, és persze  az ufo sem hiányozhat! Jól berendezett izgalmas pálya, sok jó feladattal, beépített izolációs kamrával, világító lézerrel és újfajta technikai megoldásokkal.

Szóval jó lesz, gyere a családdal vagy bárkivel, élménydús egy 60 perc lesz. 

A történet

Az idegenek már régóta köztünk járnak és figyelnek minket. Napjainkra egyre többen számolnak be harmadik tipusú találkozásról, ahol az idegenek kísérleteket végeznek az elrabolt embereken.  A világ vezetői sorra próbálják cáfolni az esetekek de újabb és újabb bizonyítékok kerültek elő. Egy véletlen folytán a légierő rakétái eltaláltak egy azonosítatlan repülő tárgyat, ami Miskolc határában lezuhant. Azonnali hírzárlatot rendeltek el, és elszállították az UFO-t egy titkos föld alatti bázisra, ahol többféle kísérletet hajtottak végre. A kísérletekben embereket fertőztek meg idegen DNS-el.

Most Ti vagytok a kísérleti alanyok akiket megfertőztek az idegen DNS-el. 60 percetek van arra, hogy a börtönből kijussatok és megszerezzétek a laboratóriumban az ellenszert.

Sok sikert!

Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Beltéri, több szobás pálya
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 5